Стартира гласуването за "Любимите марки"

Инициативата е израз на потребителските предпочитания към брандове в различни отрасли

01.06.2017 | 09:36 Редактор: Доника Ризова
Стартира гласуването за

Стартира гласуването в първия етап на потребителската класация “Любимите марки ”. До 9 юни (включително) всеки потребител може да подкрепи предпочитаната от него марка в общо 38 категории, като гласува за нея на www.mylovemarks.eu. По време на този първи кръг потребителите избират своите любими марки в падащо меню за всяка от подбраните категории. Този етап цели да отсее Топ 6 на най-предпочитаните брандове в различните отрасли. В следващия кръг продължават онези 6 марки в категория, събрали най-много потребителски гласове.

Класацията, която обхваща 38 категории се провежда в три етапа. Втори етап ще се стартира на 13 юни и ще продължи до 20 юни, като в този период потребителите гласуват за една от 6-те продължили марки в различните категории. Целта на този етап е да покаже кои 3 марки в отрасъл ще продължат в трети последен кръг на класацията. Трети етап стартира на 3 юли и ще продължи до 9 юли включително. На този етап потребителите ще определят марка №1 във всяка категория.

Инициативата се реализира за девета поредна година и е единствената класация, основана само върху мнението и нагласите на потребителите. “ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” дава възможност на потребителите да определят марките, които обичат и които сред голяма конкуренция са спечелили тяхното доверие. За разлика от други класации, "Любимите марки" не разчита на жури при номинациите – те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват специални пазарни критерии. По този начин "Любимите марки" представя не експертното, а потребителското мнение за брандинга.

Всяка година в класацията взимат участие над 20 000 потребители. Инициативата е израз на потребителските предпочитания към дадени брандове в различни отрасли. И не просто на предпочитанията, а на една истинска емоционална привързаност към конкретни марки, които ако изчезнат биха ни липсвали.