Изпълнението на Мадона на "Евровизия" разочарова феновете ѝ

Хиляди изразиха подозрение, че изпълнителката е пяла на запис

20.05.2019 | 23:10 Редактор: Зорница Костадинова
Изпълнението на Мадона на

Представянето на Мадона на "Евровизия" предизвика недоволство сред феновете ѝ. Певицата се появи в готическо черно наметало и превръзка на окото, за да изпълни своя хит от 1989 г. "Like A Prayer". 

Тя представи и новия си сингъл, наречен "Future" – с послание за мир между Палестина и Израел. Двама от певците ѝ предизвикаха сложни чувства у публиката, след като излязоха ръка за ръка, носещи на гърба си съответно израелското и палестинско знаме. Организаторите твърдят, че включването на знамената в шоуто не е било съгласувано предварително.

Изключително очакваното ѝ изпълнение остави феновете и наблюдателите разочаровани. Хиляди изразиха подозрението, че е пяла на запис, възмущавайки се, че за останалите участници правилата на състезанието го забраняват. 

"Никога не съм бил по-разочарован", "Не съм просто гневен, а изключително разочарован", "Пълен провал!". Това са само част от коментарите за участието на попиконата на финала на конкурса, пише tialoto.bg

"Малко безмълвна реакция за Мадона в залата, бих казал…", коментира след участието ѝ Греъм Нортън, водещият на "Евровизия".

Въпреки вълната от негативни коментари за изпълнителката в социалните мрежи, имаше и фенове, които защитиха певицата и отбелязаха, че тя е тяхната кралица и ще продължават да я подкрепят.

По-рано Мадона вдигна нервите на организаторите заради договора за конкурса, който не бе подписала и заради който не бе допусната на първите репетиции.

Снимка: Instagram

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК