Претенциозен Лео ди Каприо не излиза с жени над 25

Холивудският актьор в момента се среща с 21-годишния модел Камила Мороне

18.03.2019 | 23:25 Редактор: Зорница Костадинова
Претенциозен Лео ди Каприо не излиза с жени над 25

Леонардо ди Каприо спазва интересна закономерност - не се среща с момичета над 25 години.

В момента звездата от "Титаник" има връзка с Камила Мороне и изглежда нещата около тях вървят добре, но според OK Magazine е добре да се види дали двамата ще са заедно след като красавицата навърши тази заветна възраст.

До този момент всичките приятелки на Ди Каприо са били по-млади.

И докато годинките на актьора растат и самият той навърши 44 години, неговите половинки не надвишават 25.

Дали решението да не иска да създава семейство и деца се крие зад творческите му амбиции или поради факта, че баща му се е разделил с майка му, когато Лео е бил едва на годинка, така и не се знае.

Ясно е обаче, че актьорът има един определен вкус към жените – дълги крака и руса коса. Сред известните му гаджета са Бриджит Хол, Кристен Занг, Хелена Кристенсен, Ева Херцигова, Жизел Бюндхен, Бар Рафаели, Блейк Лайвли.

Феновете му се чудят защо красавецът блондин толкова сериозно се дърпа от идеята да създаде семейство. Покрай това се зародиха и спекулациите, че всъщност единствената му истинска любов е екранната му партньорка от "Титаник" – Кейт Уинслет. Естествено двамата не коментираха слуха, но и не крият, че са много добри приятели, пише tialoto.bg.

А дали ще остане още дълго с красивата аржентинка, само времето ще покаже. Засега тя е само на 21 години и има потенциал да остане поне още няколко години до звездата.

Снимка: Facebook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК