Шумахер празнувал рождения си ден в Майорка?

Според германското издание "Бунте" той дори се препичал на терасата

13.02.2019 | 15:30 Редактор: Тодор Петров
Шумахер празнувал рождения си ден в Майорка?

Състоянието на легендата от "Формула 1" Михаел Шумахер е все по-добро, съобщава германското издание "Бунте", цитирано от Dnes.bg Той и семейството му били в Майорка, за да посрещнат рождения ден на спортиста, а някои късметлии дори успели да го зърнат как се радва на слънчевите лъчи от терасата на луксозната си вила.

Жителите на затворения богаташки квартал "Лас Брисас" гледали с любопитство, когато хеликоптер се приземил на площадката за кацане още преди Коледа. С него пристига Михаел Шумахер и семейството му, които са решили да заменят швейцарския студ с топлото Средиземноморие. Те напуснали своя дом край Женевското езеро на 20 декември.

Според "Бунте" времето било прекрасно, а Шумахер бил забелязан на терасата на луксозното имение, завит в кафяво одеяло. Екип от хора полагали грижи за възстановяването му, докато охрана обикаляла всеки сантиметър от имота. 

От "Бунте" твърдят, че притежават кадри на Михаел под козирката, която го предпазвала от силното слънце. Според лекарите това е поредната стъпка към възстановяването на легендата, след като претърпя тежък инцидент в Алпите през 2013 г. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Снимка: Архив