Мъск продава луксозна вила в Лос Анджелис за 4,5 млн. долара (Видео)

Всички стаи имат големи прозорци с изглед към големия басейн и са оборудвани с всякаква възможна електроника
Публикувана: От:

Основателят на Tesla Илон Мъск възнамерява да продаде една от вилите си в Лос Анджелис. Луксозното „бунгало“ с площ от около 280 квадратни метра е доста малко в сравнение с останалите лукс имоти, но предлага четири спални, три бани и ограничено, но достойно обзавеждане, пише Forbes. 

Още по темата

 

Всички стаи имат големи прозорци с изглед към големия басейн със солена вода в градината и са оборудвани с всякаква възможна електроника.

Завесите например могат да се управляват по електронен път от мобилно устройство, както и системата за сигурност, високоговорителите и осветлението. Домът е изграден и с няколко еко решения, включително система за гореща вода с два резервоара, двузонен климатичен контрол и озеленяване, устойчиво на суша. Стените с бръшлян, които водят към входната врата, добавят допълнителен уют към къщата.

Не е известно дали къщата вече има станция за бързо зареждане на електрически автомобили, но това не би било изненада, пише още Investor.bg.

Милиардерът първоначално е купил къщата през 2013 г. заедно с тогавашната си съпруга Талула Райли за малко под 3,7 милиона щатски долара. Сега Мъск е възложил на брокерската компания за луксозни имоти Hilton & Hyland да я продаде за поне 4,5 млн. долара.

Снимка: Hilton & Hyland

Харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Коментари ( 0 )