Британец търпи хормонална терапия и смяна на пола: Целта му е Ким Кардашян

Младежът изхарчил 14 700 лири за дрехи, грим и процедури, за да заприлича на кумира си

18.08.2018 | 12:20 Редактор: Иван Берберов
Британец търпи хормонална терапия и смяна на пола: Целта му е Ким Кардашян

Британски тийнейджър започна хормонална терапия за смяна на пола, за да прилича на своя кумир – риалити звездата Ким Кардашян, предава The Mirror.

Преди две години младежът, чието име е Тайлър и е от град Мидълзбро, се върнал от лятна ваканция в училище в образа на момиче и поискал да го наричат Кайра Кели. 

От тогава трансджендърът е изхарчил 14 700 лири за козметични процедури, дрехи и козметика и сега се чувства "пълноценно момиче".
 
Тя признава, че винаги е искала да дружи само с момичета и много им завиждала за тяхната външност, а сега се счита за една от тях.
 
В следващите две години Кели планира да си направи операция за смяна на пола, а сега е започнала подготвителен курс с хормонална терапия. От таблетките вече има пищни гърди и започва да изчезва окосмяването по лицето ѝ.
 
Първоначално родителите й били против за тази рязка промяна в поведението на сина им, но съседите и неговите съученици се отнасяли с внимание и разбиране.
 
Кели си пуснала дълга коса, увеличила си обема на устните. Редовно си купува козметика и дизайнерски дрехи, за да заприлича на Ким Кардашян.  Тя разказва още пред изданието, че си измислила име, което да е със същите инициали като на звездата.
 
Също така Кели признава, че вече е започнала да се среща с младежи, с които се запознала в социалните мрежи. Тя отбелязва, че те знаят миналото ѝ, но това не променя отношението им към нея.

Снимка: Facebook