Апетитни красавици приканват руснаците да гласуват

Президентските избори в Русия са в края на тази седмица

13.03.2018 | 14:43 Редактор: Ивайло Николов
Апетитни красавици приканват руснаците да гласуват

Президентските избори в Русия, на които резултатът е ясен още от сега, ще се проведат в края на тази седмица, а агитацията за това гражданите да дадат своя глас става все по-секси.

Снимка на съпругата на местен политик, обградена от разсъблечени жени, насърчава руснаците да пуснат бюлетина в избирателните урни. Надписът на плаката, който държат, гласи: "Отиваме да гласуваме".

А обещанието под публикуваната в социалните мрежи снимка е "Ще се срещнем в избирателната секция". Вдъхновено от провокацията, мъжкото списание Maxim пусна горещ клип със заглавие "Вие сте моят електорат".

Апетитни красавици се опитват да прогонят апатията по отношение на това важно политическо събитие. Въпреки че агитиращите материали са насочени повече към силния пол, последните социологически проучвания показват, че именно жените са най-важните избиратели на Путин.

Настоящият държавен глава е сочен за сигурен победител на вота с оглед на социологическите проучвания, които показват категоричен резултат в негова полза.