Ще процъфти ли любовта в годината на Жълтото земно куче?

Вижте в зодиакалната прогноза какво Ви очаква

25.02.2018 | 10:41 Редактор: Иван Берберов
Ще процъфти ли любовта в годината на Жълтото земно куче?

Жълтото земно Куче зае своето място в китайския календар и ще се задържи до 4 февруари 2019 година.

Китайският хороскоп показва, че годината на Жълтото земно куче може да се очаква да бъде много по-малко драматична, тъй като Кучето е животно на действието.

Ще бъдем щастливи, но разочаровани, отпочинали, все още уморени, весели. Но доколко годината ще бъде любовна за отделните зодии? Вижте в следващите редове.

Овен

Тази година ще бъде година на промени. Възможно е да пламне любов между вас и приятел и то съвсем неочаквано. Като цяло Овните е добре да не споделят много за любовните си взаимоотношения, докато не станат наистина сериозни. Дръжте себе си на къс повод, в противен случай не са изключени конфликти във връзката, които могат да доведат до самота. Ако представителите на тази зодия успеят да укротят бурния си нрав, до края на годината е възможно да сключат брак и да живеят щастливо с половинката си.

Телец

За Кучето Телецът е най-добрият приятел. Тази китайска година ще донесе редица положителни промени, включително и по отношение на любовта. Когато избирате нов партньор не бързайте с избора си, Кучето се вглежда добре, нали знаете. Любовта и парите ще се движат в положителна посока, като първото е възможно да ви се случи в работна среда. Обвързаните Телци трябва да внимават с любовните афери, Кучето не прощава предателството.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Снимка: Pixabay