Твоята прическа според зодията

Жените Лъв трябва да подчертаят обема, класическият бретон е най-подходящ за Раците, а за Телците - дългата коса

13.04.2016 | 15:24 Редактор: Луиза Божинова
Твоята прическа според зодията

Често ни се иска да влезем във фризьорския салон с прическата, с която сме от известно време и да излезем коренно променени. Разбира се, тази мечта включва драстична разлика, за която основното изискване е да изглежда добре.

Макар да са малко смелите дами, които биха рискували визията си с подобно начинание, има някои основни закономерности, които определят прическата.

Зодиакалните знаци имат много общо с характера на своите представители и съвсем спокойно можем да почерпим вдъхновение именно от тази изконна връзка.

Представяме ви най-добрите прически, съобразени с датата на раждане и зодиакалния знак, който носим.

1. За дамите от зодия Овен е подходяща къса и разрошена коса

Вие сте свободолюбиви и за вас добър вариант е да не утежнявате прическата нито на дължина, нито като структура. По тази причина, смело се хвърлете към една от водещите тенденции за къса коса, но добавете небрежни едри вълни.

2. За практичните Телци – дълга коса

Трудно е да срещнете представител на зодия Телец, който не е практичен. Обичате класически прически, които стоят еднакво добре за ден в офиса и специални събития. Лесната красота е най-важна за вас, затова най-добрият вариант е да се придържате към дългата прическа.

3. Нестандартни форми за Близнаците

Едно от качествата на Близнаците е, че са много адаптивни. По тази причина лесно ще свикнете с нестандартни форми или дори много къси прически. Играйте с бретони и ги стилизирайте на различни посоки.

4. Класическият бретон е най-добър за дамите от зодия Рак

Жените Рак са много романтични и имат нужда от прическа, която да материализира това им качество и във визията. Добавете малко флирт с плътен бретон.

5. Жените Лъв трябва да подчертаят обема

Представителките на зодия Лъв са много силни и открояващи се индивидуалности. Най-добре е да подчертаете това с достатъчно обем. Независимо от текстурата на косата ви, консултирайте се с вашия фризьор за прическа, която ще ви дари с истинска грива.

6. Разумните Деви трябва да се спрат на дълга до раменете коса с прав път

Вие сте чувствителни, нежни и често влагате всичките си усилия за работа, а не за забавление. Внесете липсващото във вашата прическа и се спрете на коса на черта до раменете, разделена на прав път.

Подходящите прически за останалите зодии вижте на Tialoto.bg