Нападение, обиди и бой: Баща и син срещу две жени

Инцидентът е станал в Смолян, мъжете са арестувани

11.04.2019 | 18:01 Редактор: Ивайло Николов
Нападение, обиди и бой: Баща и син срещу две жени

Баща и син са арестувани след като нападнаха две жени на публично място пред магазин на ул. "Младост" в Смолян. 

След решение на Районен съд-Смолян стана ясно, че 42-годишен мъж и 19-годишният му син са задържани в ареста на полицията за 15 дни по Указа за борба с дребното хулиганство, информира DNES.BG.

На 8 април двете сестри - Йорданка и Радка, направили забележка на мъжете пред хранителен магазин, че двамата се карали на висок тон.

Тогава подпийналите Борис и синът му Росен се нахвърлили върху тях. Дърпали ги за косите и ги ритали с крака. Използвали обидни думи като "проститутки". Покрай кавгата се насъбрали около 70 човека, сред които и много деца.

Магазинът потърсил помощ на телефон 112, но полицаят, който отишъл, не успял да се справи сам със ситуацията, защото в мелето се намесили и други участници.

Обстановката се нормализирала едва след идването на подкрепленията от полицията.

Срещу двамата са повдигнати обвинения за извършена непристойна проява, изразяваща се в оскърбително отношение към трети лица, обиди, причиняване на телесни наранявания чрез удари с крак и дърпане за косите на две жени и нарушаване на физическата им неприкосновеност пред много хора в това число и деца, уточняват от полицията в Смолян.

Харесайте и страницата ни във Facebook ТУК