Четворно убийство в Нови Искър, 25-годишен уби близките си

Мъжът е нанесъл смъртоносни наранявания на родителите си, брат си и баба си

18.02.2019 | 11:42 Редактор: Анисия Иванова
Четворно убийство в Нови Искър, 25-годишен уби близките си

25-годишен младеж е убил родителите си, брат си и баба си в Нови Искър, съобщиха от МВР. Тази сутрин към 10:30 е получен сигнал за тежкия криминален инцидент, станал в дома на семейството.  

По първоначални данни извършителят е психически нестабилен мъж, който е нанесъл смъртоносни наранявания на близките си, а оръжието според нараняванията на жертвите е брадва.

На място са криминалисти на СДВР, които извършват оглед на мястото на престъплението.

Действията по разследването продължават в рамките на образуваното досъдебно производство под наблюдението и ръководството на прокуратурата.

Разследващите са установили, че през 2015, 2016, 2018 и 2019 г. Георги е бил на преглед при психиатър. Към момента обаче няма данни официално да е регистриран като психично болен. 

Съседите на убитото семейство в Нови Искър споделиха пред Bulgaria ON AIR, че те са били изключително затворена фамилия.

Населено място вече е печално известно с шесторно убийство навръх 2018-а година. Тогава Росен Ангелов - Горския, уби Кети, приятеля ѝ Неделчо Юнаков, сина му Георги, майката на Кети – Еленка, дъщерята на Кети Нанси и приятелят на Нанси Боби Иванов. Тялото на убиеца беше открито дни по-късно в гората. Мотивът му, според разследването, не бил само любов, а и пари. Росен Ангелов искал от Кети информация кои от къщите, които жената чисти, могат да бъдат ограбени, а тя отказала.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК