Момче уби приятелката си в София и опита да се самоубие

23-годишният извършител е прекалил с упойващите вещества

16.01.2019 | 21:47 Редактор: Тодор Петров
Момче уби приятелката си в София и опита да се самоубие

Жестоко убийство в столицата. 25-годишна жена е намерена мъртва, а извършител е нейният приятел.

Момчето е направило опит да се самоубие като си пререже вените. Полицията съобщава, че той е употребил лекарства, упойващи вещества и голямо количество алкохол. Откаран е в токсикологията на болница "Пирогов", където са му направени изследвания.

Той е живеел в блок 28 в квартал "Банишора" със своята приятелка в продължение на 4 месеца. Вероятната причина за възникналия скандал между тях е ревност. 

Младежът изпраща SMS на своя баща, че е бил своята приятелка и ще направи опит да отнеме живота си. Подобно съобщение изпраща и на своя приятелка. Баща му и момичето веднага подават сигнал в полицията, а линейка стига до мястото за 6 минути. Оказва се обаче, че медиците не могат да влязат в апартамента.

На място пристигат пожарникари, които опитват да отворят вратата, но това им отнема един час. 25-годишното момиче е намерено мъртво.

25-годишното момиче е модел и е завършило счетоводство във ВУЗФ. Приятелят ѝ е готвач в известен столичен ресторант. По тялото на момичето са открити синини от по-ранно насилие.