Дядо разкри, че внуците му години наред са държани под ключ... Убиха го!

87-годишният Стефан Янев е открит мъртъв в столичния "Люлин"

22.02.2018 | 12:51 Редактор: Василена Василева
Дядо разкри, че внуците му години наред са държани под ключ... Убиха го!

Смърт след участие в телевизионно предаване. Такава съдба сполетя 87-годшния Стефан Янев, убит след като се оплакал от дъщеря си в предаването "Съдебен спор". Там възрастният мъж казал, че е системно пребиван. В отговор дъщеря му го заплашила в ефир с убийство.

Задържани са дъщеря му и нейният съпруг.

Стефан Янев е бил обявен за издирване преди няколко дни. Съседите разказват, че дъщерята на убития го биела и тормозела. От апартамента често се чували викове.

Преди седмица Стефан Янев участвал в телевизионно предаване, където разказал, че дъщеря му и зет му в продължение на години държат трите си деца в пълна изолация.Трите деца, открити след убийството на възрастния мъж в апартамента, са тийнейджъри на 14, 15 и 19 години. Според близки до разследването те никога не са посещавали училище.

Най-голямото дете е момиче и в момента се намира в 9-то Районно полицейско управление в София. Двете по-малки деца са предадени на социалните служби в столицата и са настанени временно в специализиран дом.

Съседите разказват още, че цялото семейство било изключително некомуникативно. Единствените работещи били убитият Стефан и съпругът на неговата дъщеря. Имали проблеми със сметките към "Топлофикация".

Сигналът за убийството на възрастния мъж е получен вчера около 17:00 часа.

Работата по случая продължава.

Снимка: Pixabay