Екшън и борба за справедливост в премиерния сериал „Код: Ято“ – по Bulgaria ON AIR от 4 март

Руски спецотряд отвежда зрителите на опасни тайни мисии

22.02.2019 | 12:02
Екшън и борба за справедливост в премиерния сериал „Код: Ято“ – по Bulgaria ON AIR от 4 март

Те са по-добри от най-добрите. Силата, смелостта и честността им помагат да се борят срещу предателствата и злото. Те рискуват живота си, но никога не се отказват. Те са бойците от специален отряд, а от 4 март зрителите на Bulgaria ON AIR ще имат възможност да ги гледат в премиерния за България руски военен сериал „Код: Ято“. Продукцията ще се излъчва всеки делник от 20:30 часа и е базирана на реални ситуации и лица.

„Ако не ние, тогава кой?“ – това е мотото на Стив, Бес, Шаман, Ронин и Лаванда, войниците от отряда „Ято“. Целта им е ясна – макар и да залагат своя живот на карта, те трябва да спасят хората в беда. През България, Киргизстан и Сирия, бойците изпълняват мисии под егидата на руските специални служби в търсене на справедливостта.

Частен остров в залива на Чили крие неподозирано ниво на престъпност. Това ще разберат войниците от отряда „Ято“ в първия епизод на сериала. Голяма корпорация превръща мястото в сметище за радиоактивни отпадъци под алибито, че добива чакъл, а въоръжена охрана не пропуска никой. Задачата се усложнява още повече, когато след тайно кацане бойците откриват, че на острова има и роби. 

Дали отрядът ще се справи с мисията на „Острова на смъртта“ и какви ще бъдат следващите им задачи, зрителите ще могат да видят от 4 март по Bulgaria ON AIR в „Код: Ято“.


1
0 rate up comment rate down comment 0
Sevdalin Dimitrov
преди 5 години