Политически разследвания и задкулисни игри в последния сезон на „Полицейски войни“ - от 15 януари по Bulgaria ON AIR

Финалните епизоди на криминалния сериал ще се излъчват всеки делник от 20:30 часа

09.01.2019 | 09:00
Политически разследвания и задкулисни игри в последния сезон на „Полицейски войни“ - от 15 януари по Bulgaria ON AIR

Хитовият криминален сериал „Полицейски войни“ се завръща в ефира на Bulgaria ON AIR от 15 януари. Премиерният за българския ефир последен сезон на продукцията ще се излъчва всеки делник от 20:30 часа. Феновете на сериала ще могат да проследят много неочаквани обрати, както в сюжетната линия, така и в образите на героите.

Финалният сезон на „Полицейски войни“ е ориентиран към политиката. Борбата с корупцията вътре в системата остава на заден план, а разследванията на оперативните служители на  полицията в Санкт Петербург се насочват към правителството.  

В новия сезон Роман Шилов е в по-различна роля, след като оглавява Департамента за разследване на криминални престъпления. Така той координира цялата градска полиция, а бюрократичните дела се настаняват трайно в ежедневието му за сметка на оперативната работа, с която е свикнал. Характерните за него пламенност и отдаденост към всеки случай обаче не го напускат. Решен да се бори с престъпния произвол, Шилов убеждава колегата си Паша Арнаутов да ръководи отдел „Убийства“. Но плановете му са осуетени, след като с подкрепата на министерството позицията заема Илия Казаков. Още от първия ден Шилов влиза в конфликт с праволинейния подполковник от Ростов на Дон, който не се съобразява с мнението на никого.

Ще успее ли Шилов да се пребори с трудностите и престъпността, гледайте в „Полицейски войни“ от 15 януари, всяка делнична вечер от 20:30 по Bulgaria ON AIR.

 


1
1 rate up comment rate down comment 0
Plamen Stoyanov
преди 5 години
Следя сериала Полицейски Войни. За съжаление не можах да гледам от 9 до 15 епизод. Имате ли ги качени някъде онлайн ? Сигнализирай за неуместен коментар