Историята на добросърдечната принцеса на Уелс и нейните наследници – във филма „Вечната принцеса Даяна“ по Bulgaria ON AIR

Биографичната продукция ще бъде излъчена в ефир на 26 април в 9,30 часа

24.04.2018 | 12:00 Редактор: Меги Радева
Историята на добросърдечната принцеса на Уелс и нейните наследници – във филма „Вечната принцеса Даяна“ по Bulgaria ON AIR

Национална телевизия Bulgaria ON AIR ще излъчи биографичния филм „Вечната принцеса Даяна“, представящ вълнуващата история на принцесата на Уелс, многобройните й благотворителни каузи и оставеното от нея наследство – гледайте на 26 април в 9,30 часа.

Даяна, принцесата на Уелс, представляваше много повече от просто член на Британското Кралско семейство. Чрез благотворителната си дейност тя даде надежда на бездомните, грижа на ранените и сърдечна подкрепа на болните от спин. Нейното наследство е продължено от двамата й сина, принцовете Уилям и Хари, които стриктно следват стъпките Даяна, подпомагайки благотворителните каузи, на които тя е отдавала най-голямо значение. Каквото и да вещае бъдещето на двамата кралски сина е вече ясно, че принцесата е оставила две силни и уверени личности, които да продължат да даряват добро.

Не пропускайте биографичния филм за живота на принцеса Даяна и нейните наследници, Уилям и Хари – „Вечната принцеса Даяна“, който ще се излъчи в ефира на телевизия Bulgaria ON AIR на 26 април в 9,30 часа.

 

„Вечната принцеса Даяна“ (Diana: Princess of Wales Everlasting)

Биографичен, документален, Австралия, 2010 г.