Постиженията на талантлив футболист и пример за подражание – в биографичния филм „Дейвид Бекъм: Издръжливост" по Bulgaria ON AIR

Документалната продукция за живота на Дейвид Бекъм ще бъде излъчен на 10 април в 9,30 часа

08.04.2018 | 12:00 Редактор: Меги Радева
Постиженията на талантлив футболист и пример за подражание – в биографичния филм „Дейвид Бекъм: Издръжливост

Световен феномен, модна икона, мулти-милионер – това са само някои от етикетите, сложени до името на един от най-добрите футболисти в света - Дейвид Бекъм. Известен до такава степен, че всеки може да каже за кой отбор играе, за кого е женен и да изреди имената на децата му в хронолигичен ред, Бекъм изненадващо не позволява на славата да го промени, съзнавайки, че е модел за подражание. Не пропускайте вълнуващата история за живота на легендарния Дейвид Бекъм в биографичния филм „Дейвид Бекъм: Издръжливост" - на 10 април в 9,30 по Bulgaria ON AIR.

От средата на 90-те години Дейвид Робърт Джоузеф Бекъм е известен с едно единствено нещо – необикновените си умения на футболния терен. Те, заедно с огромния му стремеж към успеха и очевидните му лидерски заложби, го правят капитан на Англия в две серии на Световната Купа, както и първият британски футболист, успял да вкара гол по време на три Световни Купи. Манията около Дейвид Бекъм и личния му живот се засилва още повече след брака му с изисканата вокалистка от известната женска група “Spice Girls” Виктория Адамс през 1999 година.

Не пропускайте биографичния филм за живота на легендарния британски футболист - „Дейвид Бекъм: Издръжливост„ – на 10 април в 9,30 часа по Bulgaria ON AIR.

 

„Дейвид Бекъм: Издръжливост" (David Beckham Stamina)

Биографичен, документален, спорт, Австралия, 2009 г.