Разкрития от кралския дворец Бъкингам - в новия документален филм „Зад стените на Бъкингам“ по Bulgaria ON AIR

Купената от Netflix историческа продукция в две части ще бъде излъчена на 29 и 30 януари в 9,30 часа

28.01.2018 | 12:00 Редактор: Меги Радева
Разкрития от кралския дворец Бъкингам - в новия документален филм „Зад стените на Бъкингам“ по Bulgaria ON AIR

Документалният филм „Зад стените на Бъкингам“ разкрива дипломатическата сцена на Кралското Семейство - символ на политически изяви, бляскави сватби и един привлекателен начин на живот - в два епизода на 29 и 30 януари от 9,30 часа по Bulgaria ON AIR. Но зад кулисите на кралските забави и церемонии, Бъкингамският дворец крие таен свят.

Изоставен от Кралица Виктория след смърта на съпруга й, преоткрит като подходяща кралска сцена за изява от Едуард VII, обитаван от Крал Джордж VI и жена му Кралица Елизабет по време на нацистките бомбардировки, Бъкингамският дворец е пълен със семейни мистерии и изненадващи тайни, някои от които почти разрушават Британската монархия през годините.

„Зад стените на Бъкингам“ излага на светлина какво наистина се случва зад затворените врати на двореца, с помощта на интересни разкрития на близки до Кралското Семейство и ексзлузивен достъп до сградата.

Разкрийте исторически скандали и кралски трагедии с документалната продукция  „Зад стените на Бъкингам“ на 29 и 30 януари в 9,30 часа по Bulgaria ON AIR.

 

„Зад стените на Бъкингам“ (Inside Buckingham Palace);

Документален, исторически, Англия, 2016 г.