Разбулени тайни от кралския дворец Уиндзор в документалната английска поредица „Зад стените на Уиндзор“ по Bulgaria ON AIR

Минисериалът от четири епизода стартира в ефир на 22 януари в 9,30 часа

21.01.2018 | 10:00 Редактор: Меги Радева
Разбулени тайни от кралския дворец Уиндзор в документалната английска поредица „Зад стените на Уиндзор“ по Bulgaria ON AIR

Документалната британска поредица „Зад стените на Уиндзор“ излага истини, свързани с най-известната британска фамилия, с помощта на грандиозни реконструкции, интимни интервюта и разобличаващи архивни кадри – от 22 януари, всеки делник в 9,30 часа по Bulgaria ON AIR.

Дворецът Уиндзор е най-явният символ за английската кралска мощ, величественост и сила: от почти хиляда години той представлява не само кралски дом, но и сцена, на която някои от най-прочутите имена на британската история планират и изпълняват противоречиви и съдбовни дела. Като най-големият и най-дълго обитаван замък в целия свят, Уиндзор е приветствал многобройни кралски раждания, сватби и кончини, като същевременно е устоял на редица обсади и битки.

Станете част от историческите тайни и разкрития на поколения от британската кралска фамилия с документалната поредица „Зад стените на Уиндзор“ от 22 януари, всеки делник в 9,30 часа по Bulgaria ON AIR.

 

„Зад стените на Уиндзор“ (Inside Windsor Castle);

Документален, Исторически, Биографичен, Англия, 2017 г.;

В ролите: Роксана Лупу, Мартин Чалинър, Джесика Джей и др.