Луис е главният заподозрян за убийството на Джеси

В четвърти епизод на "Танц на Ръба"

10.01.2018 | 10:00 Редактор: Меги Радева
Луис е главният заподозрян за убийството на Джеси

Бандата свири на погребението на Джеси, а господин Мастерсън организира поклонение. След това Луис и Сара правят любов в нейната стая, но са прекъснати от полицията. Луис е отведен в полицейското управление и е подложен на кръстосан разпит, което го кара да се обърка какво точно е видял в нощта на убийството на Джеси.

По време на вечеря в Императорския хотел бандата свири за Фримейсънс и разбира, че Джулиън има осигурено алиби от един от тях. Той е смаян от влиянието на елита, с когото скоро ще влезе в конфликт.

Мастерсън купува списанието „Мюзик Експрес“ със съдействието на Лейди Кремоун и назначава Станли за главен редактор. Той води приятелите музиканти до огромна сграда, която ще представлява новият офис и предлага работа на Сара като фотограф. Станли е повече от щастлив, но Луис се притеснява от нарастващото влияние на Матерсън.

Луис осъзнава, че е главен заподозрян за убийството на Джеси. Сара го отвежда до къщата на Доналдсън, за да му осигури адвокат. Преуморен от подготовките, Луис заспива дълбоко в кухнята, но когато отваря очи на сутринта, няма и помен от адвоката. Чувайки полицейските сирени, той бяга от къщата. Вече не може да вярва на никого...