Какво да очакваме от "Полицейски войни" в седмицата 19-23 юни

Снимачният процес на "Полицейски войни" е белязан от неочаквано трагично събитие

19.06.2017 | 14:00 Редактор: Константина Маркова
Какво да очакваме от

В епизодите на "Полицейски войни" през тази седмица събитията продължават да се развиват бързо и в следващите серии. Шилов разбира, че главатар на бандата, която започва стрелба в ресторант, е високопоставен човек с прякор "Рембо". Следва престрелка в 109-то полицейско управление. Убити са всички сътрудници, а един следовател е взет за заложник. Невероятните събития продължават... професор по психология е убит в аудиторията си, а Шилов трябва да открие поръчителя. И това не е всичко. След убийството на професора следват и други... единственото, което е ясно, е, че поръчителят е един и същ. 

Снимачният процес на "Полицейски войни" е белязан от неочаквано трагично събитие - злополука, при която намира смъртта си актьорът Алексей Завялов, чийто герой Стас Скрябин е най-близкия сътрудник на Шилов. През август 2011 година Завялов прави своя осми скок с парашут. До един момент всичко е нормално, но по време на спускането в парашута на Завялов се врязва друг парашутист и двамата политат към земята. Заради трагичния инцидент, дясната ръка на Шилов става Джексън.

Героят на актьора Дмитрий Бойковски – Ромашов, вече има водеща роля при разгадаването на заплетените случаи. Личните съдби на артистите в сериала са не по-малко интересни от тези на техните герои. Първоначално никой, дори и екипа на сериала, не знае, че актрисата Янина Соколовска е съпруга на Александър Устюгов (Шилов). И двамата мълчат, за да й дадат шанс да се утвърди като актриса.

Янина и Александър се запознават като студенти в театралното училище. Актрисата си спомня, че в началото бъркала бъдещия си съпруг с друг студент, на име Угрюмов. Янина и Алексанъдр са много различни - той идва от провинцията, трудно се адаптира в Москва, както финансово, така и психологически, а тя е московчанка... Отоношенията им преминават през различни превратности и те накрая се разделят. Докато изпълнителката на главната роля в пиеса, която поставя Устюгов, не се разболява. И Александър звъни на Янина и я кани да поеме ролята. Така двамата се срещат за втори път.