Фамилно

Всяка събота и неделя от 10,30 до 12,30

 

Водещ: Деляна Маринова - Джуджи

Димана Мирчева изследва норвежката кухня

Националното ястие на страната е задушено агнешко и говеждо месо
Публикувана: От:

Още по темата

 

В рубриката "Фамилна кухня" на предаването "Фамилно" репортерът Димана Мирчева отиде на обяд в Норвегия. 

Традиционната норвежка кухня използва продукти, които лесно се получават в местните условия - риба и морски дарове, свинско месо, картофи и други кореноплодни растения. 

Националното ястие на Норвегия е задушено агнешко и говеждо месо. Разбира се, всички тези деликатеси са с непроизносими за нас имена.

Още видеа от "Фамилно" може да намерите ТУК

Коментари ( 0 )