Форум бременност и детско здраве - 2 и 3 април в НДК

Темите - профилактиката на кариеса, атопичния дерматит и алергиите.

19.02.2016 | 13:16 Редактор: Анисия Иванова
Форум бременност и детско здраве - 2 и 3 април в НДК

Петия Форум бременност и детско здраве провежда Puls.bg на 2-3 април т.г. в НДК. По традиция доказани специалисти ще говорят по важни въпроси, свързани с бременността, раждането, особеностите при новороденото и грижите за детското здраве.

Този път ще научим в детайли какво вижда акушер-гинекологът на монитора при ехографското изследване през деветте месеца на проследяване на бременността, както и защо е необходим и какво точно представлява доплерът. Ще изясним и критериите една бременност да се определя от медицината като рискова, което би могло да ни направи по-подготвени и по-смели за предстоящите предизвикателства, свързани с появата на новия член на семейството.

Разликата между естественото раждане и раждането чрез цезарово сечение или по-точно защо двете не бива да се разглеждат като алтернативни за избор, е гвоздеят в програмата на форума и сега. С това далеч не стоим зад позицията, че жената не би могла да упражни избор при раждането – даже напротив, но какъв може да бъде той ще научим от лекторите на подиума, към които всеки ще може да зададе своите въпроси.

Темите, касаещи детското здраве, са насочени към профилактиката на кариеса, атопичния дерматит и алергиите.

Форум бременност и детско здраве се провежда в два последователни дни, събота и неделя. Темите са поднесени на аудиторията – бъдещи и настоящи родители – на блокове, съставени от лекции и време за въпроси към специалистите в реално време. Предвидени са почивки, в които посетители могат да се подкрепят и раздвижат. За тези от Вас, които няма на кого да оставят малките си у дома - отново можете да разчитате на аниматорите в детския кът.

Очакват Ви и много изненади – както в почивките на щандовете на нашите партньори, така и по време на самия форум.

Форум бременност и детско здраве се провежда от пролетта на 2013 г. и се радва на над 300 посетители всеки път.

Заповядайте отново заедно да научим повече за здравето на детето, защото да отгледаш дете е мисия, която започва много преди раждането и продължава десетилетия!

До нови срещи!

Екип Puls.bg

Повече информация за форума, програмата, лекторите и мястото на провеждане можете да намерите на events.puls.bg

Вход - свободен. Към регистрация
Форум бременност и детско здраве се провежда с генералното партньорство на Philips Avent и Mutsy.

С подкрепата на: CryoSave, Dental Clinic Petar Duchev, Aptamil, NUK, Cells4Life, болница Вита.

Партньори на събитието са Алианс на българските акушерки и Национална мрежа за децата.

Медийни партньори на форума са BulgariaOnAir, Dnes.bg, Az-jenata.bg, Кенгуру, Първите седем, Дневникът на мама, сп. "9 месеца“, сп. „GRAZIA”.

 


1
0 rate up comment rate down comment 0
XRumerTest
преди 8 години