И трите ЕРП-та поискаха по-скъп ток

ЧЕЗ настояват за драстично повишаване на нощната тарифа - с 67,6%
Публикувана: От:

И трите електроразпределителни дружества са поискали увеличение на цената на тока от 1 юли. 

Още по темата

 

ЧЕЗ настояват за драстично повишаване на нощната тарифа - с 67,6%. За дневния ток искането им е за поскъпване от 3,5 на сто. 

EVN, компанията, която обслужва югоизточна България, е поискала близо половин процент поскъпване на тока през деня и около процент за нощния. 

Енерго про пък настоява само за повишение на цената на нощния ток за битовите потребители с малко над 2%. 

Крайното решение за цената на тока ще вземе енергийния регулатор.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Коментари ( 4 )
 • 4

  Velichkov Yavor

  19 апр 2019 | 11:45

  Децата ви имат смислено бъдеще в тази *** само и единствено, ако и те са прасета със стафида в главата вместо мозък.
 • 3

  Velichkov Yavor

  19 апр 2019 | 11:41

  Чакаме поредната бомба със закъснител, за която да плащаме скъпо, заради 30 години кражби и злоупотреби, където никой пак няма да е виновен, Иванчева.
 • 2

  Velichkov Yavor

  19 апр 2019 | 11:29

  До 2030-та разграбената отвсякъде и разпадаща се кретено-масоно-милиционеро-мафиото-мутрено свинска *** ще остане един град смехономика, основно чуждестранни мултимилионни сателитни кретено-масонски компании, които изнасят печалбите си в чужбина и не плащат ДДС, останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и боклукчарник/бойкочарник, до 3 години балончето от заеми, субсидии и еврофондове, от което се облажиха малцина и което създаде изкуствен ръст на хартия в икономиката от около 3% ще изпишика, до 2025-та малкия и средния бизнес на българите масово ще фалира, те няма как да може повече да издържат тази свинска тежест и безкрайни кражби и злоупотреби на върха и на дъното на държавата, както и да запълват всички дупки след тях, след десетина години пари за бюджет ще ги събирате на *** от техните поколения, бизнеси, дейности и предприятия работещи на светло в ромските махали, сиреч на *** от кура, както са основен електорат на всяка управляваща партия досега, така и ще са ви основна средна класа в бъдеще. Честито, вие също участвахте успешно в унищожението на страната, което протича последните 30 години, пускайте всяка вечер фойерверки на центъра областни градове и общини профаните да се радват, че живеят в най-пропадналата, разграбена и изостанала държава в Европа, скоро и в света.
 • 1

  Velichkov Yavor

  19 апр 2019 | 11:23

  За да не се стига до фалити трябва просто да спрете да крадете от всички етажи на тъпата ***, до 2030-та един град смехономика предстои да остане, другото от населението ***, пари за ток на *** от кура след 10 години и натам, от техните бинзеси, дейности и предприятия работещи на светло в ромските махали, особено за общините в провинцията, миналата година тока спира над 700 пъти, така е от на 20 години, няколко пъти подписки и жалби са пускани, а някои се разцепиха да си купуват апартаменти и имоти в чужбина, следващите години на планетарни изменения дечицата и внучетата на цялата политическа *** на света, кретено-масоно прасешки елити и всички хора, които ги подкрепят да пукнат преди тях, от моята уста на всички богове в ушите, особено на великият кретено-масонски архитект на вселената, едната от многото, в неговите! Малко след това и родителите им да пукнат!