Партньорство между Facebook и рекламната мрежа Httpool ще подпомага местния бизнес

То ще въведе в региона най-добрите практики, обучения и техники за стратегическо развитие
Публикувана: От:

Още по темата

 

Социалната мрежа Facebook и международната мултиканална рекламна мрежа Httpool стартират стратегическо  партньорство за Балканите. Httpool вече е официалният партньор по продажбите на Facebook на Балканите, включително България, Хърватска, Сърбия и Словения.

Според Facebook партньорството може да помогне на местните агенции и рекламодатели за достигането на по-значими аудитории и ангажирането им в общуване с потребителите, подобрявайки потенциала на местния бизнес.

Httpool, в качеството си на официален партньор по продажбите на реклама на Facebook, ще осигурява съвети, знания и опит на местните бизнеси и ще ги подпомага в техните маркетинг стратегии във Facebook, Instagram, Facebook Messenger и Whatsapp. Целта на сътрудничеството е да достави на местно ниво и на български език подкрепа на рекламодателите на Балканите чрез партньор със силни местни позиции, опит и доказани успехи в региона.

Партньорството ще въведе в региона най-добрите практики на Facebook, както и обучения, техники за стратегическо развитие и възможността за заплащане на местно юридическо лице в местна валута, с помощта на Httpool. Рекламните агенции ще получават и обучения на своите екипи, директно фактуриране и пряко обслужване при неясноти с рекламната политика на Facebook.


Четете още на Investor.bg

Коментари ( 0 )