Моисей: Ставам дизайнер на дрехи

Още интересни теми и гости в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

02.09.2016 | 15:33 Редактор: Ирина Георгиева
Моисей: Ставам дизайнер на дрехи

От Константина Живова

Как се изработват ароматни свещи?

Свещите са един от любите аксесоари за всеки дом. Ароматните, ръчно изработени свещи са част от живота на Каталина Първанова, която с двете си ръце изработва наистина шедьоври. Как се изработват ароматни свещи в различни форми ще разберем сега от журналиста Валерия Цветанова и самият автор Каталина Първанова в предаването ДНЕС.

Д-р Райна Стоянова - как да се подготвим за септември

Вече сме в месец септември. Започваме да се подготвяме за работни процес, но се чудим как да постъпим. За да разберем кои са най-правилните стъпки, за да сме в кондиция водещата Константина Живова разговаря с диетологът д-р Райна Стоянова.

"Ако искате да започнете диети през есента, посъветвайте се със специалисти, така ефектът ще бъде по-голям", сподели д-р Райна Стоянова.

Мойсей: Ще шия якета

В звездните минути на предаването ДНЕС, водещата Константина Живова срещна зрителите с един от любимците на българската хип хоп сцена. Той стана популярен в дует с певецът и музикант Ангел и бяха един от най-любимите дуети. От известно време талантливите момчета поеха поотделно по музикалния си път. 

За новите проекти, големите мечти и как се чувства младият изпълнител дни преди рождения си ден ще разберем от самият него, винаги усмихнатия, Мойсей.

"Ставам дизайнер на дрехи. Ще шия якета. Имам идеи. Майка ми ще е тази, която ще помага и ще бъдат изработвани в нейното ателие.“, разказа Мойсей пред Константина Живова.

Поклонническият път Сантяго Де Компостела

Две българки изминаха и тази година поклонническия път Сантяго Де Компостела. За това какво видяха и кого срещнаха по пътя, разказват Владина Цекова и Ангелина Златкова.

"Беше вълнуващо и зареждащо. Мечтаех за това място", сподели  Ангелина Златкова.

"6 и 1 наум"

Много скоро ще можем да се похвалим с премиера на нов български приключенски филм с името "6 и 1 наум". Режисьорът и сценарист на лентата, Лъчезар Петров и актьорите, Галин Найденов, Йоанна-Изабела Върбанова и Мирела Карабанчева разкриха някои тайни от филма в предаването ДНЕС.

"Снимахме много екстремно. Посетихме няколко пещери. Беше вълнуващо. Актьорите се справиха много добре с ролите си. Надяваме се филмът да се хареса на зрителите", разказа режисьорът на филма, Лъчезар Петров.