Директно

Екпертни коментари и мнения на гражданите.

Facebook: DirektnoONAIR

direktno@bulgariaonair.bg

Водещ: Димитър Абрашев

Начало: 17:50, понеделник - петък, на живо

Очаква ни криза за работна ръка в сферата на услугите

Икономиката изостава без работници
Публикувана:

Очертава се криза за работници в сферата на услугите, каза Жасмина Саръиванова от БСК в предаването "Директно" по Bulgaria ON AIR. Тя посочи, че в редица професии вече недостигът на работна ръка и се усеща сериозно.

Икономистът Мика Зайкова пък беше категорична, че ако в целия свят след 10-15 години ще се търсят високотехнологични специалисти у нас все още ще има недостиг на бармани и готвачи, например. Тя прогнозира, че сериозна криза за кадри се очертава и в здравеопазването.

Коментари ( 2 )
 • 2

  Velichkov Yavor

  23 мар 2019 | 12:52

  Следващите години на планетарни изменения дечицата и внучетата на цялата политическа ***, кретено-масоно прасешки елити и всички хора, които ги подкрепят да пукнат преди тях, от моята уста на всички богове в ушите, особено на великият кретено-масонски архитект на вселената, едната от многото, в неговите! Малко след това и родителите им да пукнат!
 • 1

  Velichkov Yavor

  23 мар 2019 | 12:49

  До 2030-та разграбената отвсякъде и разпадаща се кретено-масоно-милиционеро-мафиото-мутрено свинска *** ще остане един град смехономика, основно чуждестранни мултимилионни сателитни кретено-масонски компании, които изнасят печалбите си в чужбина и не плащат ДДС, останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и боклукчарник/бойкочарник, до 3 години балончето от заеми, субсидии и еврофондове, от което се облажиха малцина и което създаде изкуствен ръст на хартия в икономиката от около 3% ще изпишика, до 2025-та малкия и средния бизнес на българите масово ще фалира, те няма как да може повече да издържат тази свинска тежест и безкрайни кражби и злоупотреби на върха и на дъното на държавата, както и да запълват всички дупки след тях, след десетина години пари за бюджет ще ги събирате на *** от техните поколения, бизнеси, дейности и предприятия работещи на светло в ромските махали, сиреч на *** от кура, както са основен електорат на всяка управляваща партия досега, така и ще са ви основна средна класа в бъдеще. До 2050-та пък обективната реалност на Космоса ще направи изфантазираната реалност на ограничения в съзнанието триизмерен биологичен отпадък кретено-масоно капиталист на пихтия, етаж по етаж като кули близнаци в добре организиран фалшив терористичен атентат от 2001-ва.