Денят ON AIR

Задълбочени коментари и анализи с гости на живо.

Всеки делник, 19,00.

Водещ: Ганиела Ангелова

Глас от ГЕРБ: Работата на парламента продължава, ще довършим мандата си

Ще изпълним поетите към гражданите ангажименти, отбеляза Александър Иванов в "Денят ON AIR"
Публикувана: От:

"Работата на българския парламент продължава, ще довършим мандата си, какъвто и да бъде резултатът от изборите. Поели сме ангажименти към българските граждани и ще ги изпълним. До момента се вижда, че вървим ясно и устойчиво към това", коментира в студиото на "Денят ON AIR" депутатът от ГЕРБ Александър Иванов.

Още по темата

 

Той отбеляза, че безспорно страната ни има много да догонва Европа, както по отношение на доходите, така и по добавена стойност на икономиката.

"Добавената стойност е това, което всъщност интересува българските граждани. Колкото по-висока е добавената стойност, толкова по-високи са заплатите в една държава. От две години насам разходите за социлната сфера в България са се повишили с 660 млн. лева", допълни още Иванов.

Пред Bulgaria ON AIR депутатът от ГЕРБ подчерта, че статистиката сочи, че през последните години броят на хората, живеещи в бедност у нас, е намалял. 

"Силно се надявам тази тенденция да бъде устойчива. Хората, които имат желание за развитие, имат образование и искат да се трудят, нямат проблем за реализация на пазара на труда", каза още гостът в студиото на Ганиела Ангелова.

Вижте повече във видеото!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Коментари ( 0 )