Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

От БСП настояват Борисов да се оттегли от поста си до приключване на евроизборите

Смятаме, че премиерът използва държавен ресурс за водене на предизборна кампания, отсече депутатът Христо Проданов

08.05.2019 | 20:33 Редактор: Василена Василева
От БСП настояват Борисов да се оттегли от поста си до приключване на евроизборите

От БСП настояват премиерът Бойко Борисов да се оттегли от поста си до приключване на евроизборите. От опозицията смятат, че той използвал държавен ресурс за водене на предизборна кампания. Поради тази причина внасят сигнал в Съвета за електронни медии и Централната избирателна комисия.

"Въпреки че Борисов опроверга това твърдение, ние смятаме, че имаме пълни основания за подобни искания. Непосредствено преди изборите наблюдаваме как министър-председателят обикаля страната и разпространява какви били "грандиозните" постижения на ГЕРБ. И всичко това с държавни средства", коментира в студиото на Денят ON AIR депутатът от БСП Христо Проданов.

Той отбеляза, че опозицията не може да принуди никого да предприеме някакви действия. Може обаче да призове за това. И го правела.

Пред Bulgaria ON AIR Проданов каза, че за БСП работата на Народното събрание ще започне едва тогава, когато победят на изборите на 26 май.

"Социологическите проучвания към днешна дата показват преднина за нас. И тя продължава да се увеличава. Време е това управление да бъде сменено", отсече "червеният" депутат в студиото на Ганиела Ангелова.

Вижте повече във видеото!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК