Денят ON AIR

Задълбочени коментари и анализи с гости на живо.

Всеки делник, 19,00.

Водещ: Ганиела Ангелова

Скандалът с имотите на Каракачанов: Атака заради предстоящите избори!?

Използват се всякакви компромати, заяви Юлиан Ангелов пред "Денят ON AIR"
Публикувана: От:

В прокуратурата постъпи сигнал и срещу Красимир Каракачанов във връзка с публикации, че вицепремиерът притежава недекларирани имоти.

Проверката е поверена на КПКОНПИ.

Още по темата

 

"Това не е нито първата, нито последната атака срещу ВМРО и лидери на партията. За съжаление в предизборна обстановка, в каквато се намираме в момента, сякаш стана нормаклно да бъдат използвани всякакви компромати", коментира в студиото на "Денят ON AIR" депутатът от ВМРО Юлиан Ангелов.

Toй бе категоричен обаче, че случаят с жилището на Каракачанов нямал нищо общо с останалите подобни, засягащи български политици, които бяха извадени на дневен ред.

"Всичко, което вицепремиерът притежава по закон е описано и декларирано. Спекулираше се и с цената на имота. А в действителност тя е над два пъти по-висока от тази, която се тиражираше навсякъде", отсече Ангелов.

Пред Bulgaria ON AIR депутатът от ВМРО добави още, че няма нищо лошо в това човек да притежава недвижимо имущество. Независимо дали става въпрос за политиците или за обикновените граждани. Важно било обаче всичко да е изрядно.

Вижте видеото с целия разговор!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Коментари ( 0 )