Денят ON AIR

Задълбочени коментари и анализи с гости на живо.

Всеки делник, 19,00.

Водещ: Ганиела Ангелова

Сиди: Хулиганските прояви са все по-чести – обществото търси възмездие

Съкратената съдебна процедура трябва да се премахне, категоричен бе депутатът
Публикувана: От:

Битката между партии преди евровота става все по-ожесточена. На този фон скандалите с апартаментите на властта не само че не стихват, но се възпламеняват все по-силно. Междувременно напрежението в Габрово, след нападението над магазинер от двама агресори, расте.

Още по темата

 

"Напрежението ще стихне. Габрово е поредното колче в циганизацията на България. Тази конкретна общност злоупотребява с правата си. Държавата постоянно се опитва да интегрира тези хора. Но парите потъват в джобовете на техните барони, а това провокира чувството на безнаказаност. Хулиганските прояви стават все по-ежедневни. Трябва да приемем концепцията на Красимир Каракачанов. Въпреки че тя не е панацея. Започнаха законодателните инициативи в правилната посока", коментира депутатът от ВМРО Александър Сиди. 

Според него трябва да се премахне съкратената съдебна процедура. "Усещането за безнаказаност е големият проблем в България. Полицията си върши работата. Прокуратурата е тази, която преценява кой да бъде задържан и кой пуснат. Хората искат възмездие. Държавата трябва да им го даде", подчерта депутатът в "Денят ON AIR". 

По думите на Сиди проблемът на "Апартаментгейт" са вратичките в закона, оставени през годините по различни причини. 

"Имотните сделки, които се сключват, са много по-различни от офертите по интернет сайтовете. Не всеки заслужава да бъде пожертван в името на партията си, щом срещу него няма достатъчно доказателства. Така се изчерпва доверието на хората в държавата", изтъкна гостът пред Bulgaria ON AIR. 

"Ангел Джамбазки трябва да стане член на европарламента. Той трябва да продължава да се бори за правата на българските граждани. Всички патриотично мислещи хора трябва да гласуват за него", заяви Александър Сиди.  

Харесайте ни във Facebook ТУК

Коментари ( 0 )