Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Марешки: Апартаментите на властта са най-малкият проблем на българите

Лидерът на "Воля" посочи пред Bulgaria ON AIR, че партията му е алтернативата на 30-годишното статукво

10.04.2019 | 21:32 Редактор: Зорница Костадинова
Марешки: Апартаментите на властта са най-малкият проблем на българите

Скандалите покрай евроизборите и апартаментите на властта не стихват. Валери Симеонов дори загатна за искането на оставка на Борисов, а Корнелия Нинова обвини управлението в кражба на 10,1 милиарда лева от държавата. Възможно ли е да има предсрочни избори и нужни ли са те? Отговорите на тези въпроси пред Bulgaria ON AIR дава лидерът на "Воля" Веселин Марешки.

Той не спести критиките си по адрес на лидерите на ВМРО и НФСБ Красимир Каракачанов и Валери Симеонов.

"Те никога няма да пуснат властта, защото никога повече няма да помиришат власт", посочи той.

По думите му на фона на тази ситуация, в която десните са тотално разпокъсани, само четири партии ще влязат в европарламента и една от тях ще бъде "Воля". Той допълни, че при тези обстоятелства ще имат най-малко двама евродепутати.

Марешки беше категоричен, че партията му ще защити интересите на българските граждани и няма да допусне, когато се решава съдбата на стотици хиляди българи, някой роден депутат да проспива този момент.

Относно борбата с корупцията по високите етажи лидерът на "Воля" заяви:

"Самата среща при президента беше един грозен опит президентската институция да бъде употребена като PR кампания на БСП, а лично президентът да бъде представен в ролята на личен PR на Корнелия Нинова".

Марешки посочи, че най-малкият проблем на българите са закупените от управляващите апартаменти. Според него много по-важни са грабежите в здравеопазването и образованието. И допълни, че в парламента не са усетили липсата на Цветанов и ще се справят и без него.

"Воля" е алтернативата на 30-годишното статукво", отсече в заключение политикът.

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК