Денят ON AIR

Задълбочени коментари и анализи с гости на живо.

Всеки делник, 19,00.

Водещ: Ганиела Ангелова

С промените в Изборния кодекс се цели служебна победа, смята лидерът на "Волт"

На 23 февруари партията му ще представи листата си за евровота
Публикувана: От:

Още по темата

 

Партия "Волт" отправи призив към президента да върне ГЕРБ на "поправителен", тъй като според тях промените в Изборния кодекс са грешни.

"Трябва да се даде втори шанс на управляващите да покажат, че са управляващи или поне да затвърдим коя е управляващата коалиция. Вчера се видя, че има нова и тя е между ГЕРБ и ДПС", коментира в студиото на "Денят ON AIR" лидерът на партия "Волт" Настимир Ананиев.

По думите му хората, които гласуват за тези партии, трябва да си зададат въпроса дали те заслужават да бъдат подкрепени. Според него с правилата, които се приемат 70 дни преди началото на кампанията за изборите, се търси служебна победа.

Той сподели, че голяма част от народните представители дори не са били запознати какво ще гласуват, преди да започнат да обсъждат промените.

Настимир Ананиев е на мнение, че има начини, по които да се защити самото гласуване и да се направи по-прозрачно, но няма желание за това.

Лидерът на "Волт" сподели пред Bulgaria ON AIR, че за предстоящите евроизбори партията не мисли за създаване на коалиция.

"Европейска партия "Волт" иска да прави политика по нов начин. Ще се явим на евроизборите, надяваме се в почти всички страни, в които имаме регистрирани партии. Листата на "Волт" - България ще бъде обявена на 23 февруари", заяви народният представител.

Гледайте видеото с целия разговор.
Харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Коментари ( 0 )