Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Патриот: Ролята на БСП и ДПС в организацията на протестите е несъмнена

Според Милен Михов отговорът на управлението трябва да е добрата работа

14.11.2018 | 21:03 Редактор: Ралица Братанова
Патриот: Ролята на БСП и ДПС в организацията на протестите е несъмнена

"Ако погледнем нещата безпристрастно и отстрани, да кажем, че имаме протести в протестите, наслагване на протестите, различни фактори и играчи. Не бих твърдял, че има един сценарий или един автор на логическа построена и целенасочена програма, но има много сценаристи, които искат да участват в създалата се среда", така депутатът от "Обединени патриоти" Милен Михов коментира в студиото на "Денят ON AIR" нестихващите протести в страната през последните няколко дни.

Според него неделните протести са изключително добре организирани и планирани. По неговите думи има индикация, че зад такава добра организация и реализация може да стои само някой, разполагащ с национални възможности и големи ресурси, като политическите партии БСП И ДПС.

"Медийната среда изведе на преден план три неща: цената на горивата, на второ място данъкът върху старите автомобили и на трето място общото понятие "скъпотията" в страната. Тези неща са тревожни, заслужават внимание. Но това ескалиране и тази подмяна на исканията, която привлича хората, и след това се появяват нови и нови искания, прилича на една логически добре построена схема", обясни  Милен Михов пред Bulgaria ON AIR.

Милен Михов беше категоричен, че контрапротести не би трябвало да се правят. Според него отговорът на управлението трябва да бъде добрата работа, новият бюджет и ясното представяне на всичко, което се прави. По неговите думи Бюджет 2019 г. е добър и синдикатите са се съгласили с това.

Гледайте видеото с целия разговор.