Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Депутат от "Воля" с остри критики по адрес на БСП и ГЕРБ

БСП е имитация на опозиция, няма как да застанем до тях в този вот на недоверие, заяви Кристина Таскова

18.10.2018 | 21:26 Редактор: Тодор Петров
Депутат от


"За нас БСП е имитация на опозиция, няма как да застанем до тях в този вот на недоверие. Пролемите в държавата се трупат и няма да бъдат решени от тези партии на статуквото", заяви категорично депутатът от "Воля" Кристина Таскова.

Пред Bulgaria ON AIR тя отбеляза, че смисълът на един вот на недоверие е да предложи алтернативна програма за управление на държавата. По думите ѝ от БСП просто са изчерпали доверието в себе си и този вот бил за укрепване на позициите на лидера им. 

"Няма как да ни убедят, че могат да застанат начело на държавата", настоя Таскова в предаването "Денят ON AIR". 

Според "Воля" и двата предложени варианта за реформа от здравния министър Кирил Ананиев не работят и няма да доведат до резултат.

"81% от хората казват, че липсва контрол от страна на НЗОК в разходването на обществения ресурс. С 12 лева на човек, което е около 500 млн. лева, как точно ще се подобри системата на здравеопазването", попита на свой ред депутатът от "Воля".

"Воля" предлага хората да ни дадат доверието си и да покажем своите качества. Не говорим празни приказки, но с 12 човека няма как да променим здравеопазването или образованието в България", завърши Кристина Таскова.

Гледайте видеото с целия разговор.