Денят ON AIR

Задълбочени коментари и анализи с гости на живо.

Всеки делник, 19,00.

Водещ: Ганиела Ангелова

Неподписаният президентски указ за Маринов било от липса на диалог между институциите

Атанас Стоянов смята, че между администрациите също няма синхрон
Публикувана: От:

Още по темата

 

Народното събрание отложи гласуването на трите министерски оставки днес, защото указът на президента, с който трябваше да бъде освободен Младен Маринов от поста на главен комисар на МВР и той да заеме поста на министър във ведомството, не е подписан.

Народният представител от "Обединени патриоти" Атанас Стоянов коментира това и заяви, че според него това е станало поради липса на диалог между институциите и синхрон между администрациите на Министерския съвет и президентството.

"А дали има някаква политика и хитруване на дребно за извличане на политически дивиденти, аз мисля скоро ще се разбере", обясни Стоянов в студиото на "Денят ON AIR".

Той беше категоричен, че патриотичната коалиция не желае поста на транспортен министър и добави, че на следващия коалиционен съвет лидерите на "Обединени патриоти" ще декларират своята подкрепа за промените в правителството, но освен това ще повдигнат и важни въпроси за обществено-икономическото развитие на страната.

Атанас Стоянов беше категоричен, че и през новия политически сезон приоритетите на "Обединени патриоти" си остават същите - доходи и сигурност.

"Предвиждаме много сериозни неща чрез изменения на законодателната уредба и чрез много сериозна координация между институциите, от които зависи тази сигурност", подчерта народният представител пред Bulgaria ON AIR.

Атанас Стоянов допълни още, че от самото правителство и коалицията между ГЕРБ и ОП зависи дали ще изкара пълен мандат, а по думите му предсрочни парламентарни избори биха били вредни.

Вижте видеото с целия разговор!

Коментари ( 0 )