Денят ON AIR

Задълбочени коментари и анализи с гости на живо.

Всеки делник, 19,00.

Водещ: Ганиела Ангелова

Румен Христов: СДС ще се бори за доверието на избирателите

Мястото на автентичната десница е в парламента, тя е моторът на реформите, отбеляза председателят на партията
Публикувана: От:

Новият лидер на СДС Румен Христов обяви, че на първо място партията ще се бори за спечелване на доверието на избирателите. 

Още по темата

 

"Ние нямаме послания, политики и диалог с хората. Въпреки че в момента СДС се намира някъде на дъното, все още има надежда, емоция и очаквания" каза Христов в студиото на "Денят ON AIR".

Toй бе избран за председател на най-старата дясна партия след 1989 г. в недяля (8 юли). 

"През годините СДС имаше силни личности с много силно его. Желанието "да се води бащина дружина" обаче попречи на партията да остане единна и да продължи напред. Въпреки това мястото на автентичната десница е много важно, тя е моторът на реформите и трябва да бъде в парламента, за да се продължи започнатото", допълни още Румен Христов.

Пред Bulgaria ON AIR той отбеляза, че оттук нататък предстои да бъде направена мобилизация в Съюза на демократичните сили.

"Искаме да отговаряме на очакванията на избирателите си. Затова е необходимо ясно да формулираме следващата важна цел, която страната ни трябва да преследва. За партията най-важното в момента е освен българите да бъдат европейски граждани, те да имат и европейски доходи", подчерта председателят на СДС.

Коментари ( 0 )