Денят ON AIR

Задълбочени коментари и анализи с гости на живо.

Всеки делник, 19,00.

Водещ: Ганиела Ангелова

Защо една българка избра да учи журналистика в Русия?

Ивана Дилова участва вече 5 месеца в руското риалити предаване "Дом 2"
Публикувана: От:

Още по темата

 

Ивана Дилова е млада българка, която е предпочела да учи "Журналистика" в Москва, което за нея е било голямо предизвикателство. Тя сподели, че в началото и е било много трудно, особено през първата година, която е прекарала в руската столица.

"Тази специалност е много добре развита в Москва и именно поради тази причина аз кандидатствах в Москва, защото журналистиката е развита на много високо ниво", разказа Ивана Дилова в студиото на "Денят ON AIR". Тя сподели също, че дори е имало период, в който е искала да се върне обратно в България, но не го е направила и дори е била много изолирана, въпреки че е в университет, в който учат много чужденци.

"Аз бях в група само с руснаци, защото журналистика никой не се осмелява да учи и аз бях сигурно единствената чужденка в моята група", допълни Дилова. 

Тя участва също в телевизионния риалити формат "Дом 2", което е предаване, наподобяващо на "Биг Брадър", но там нищо не свършва за определен период от време, а престоят на един участник може да продължи с години. Самата Ивана Дилова участва вече около 5 месеца.

"Ние сме на работа, с договори и заплати. Няма награден фонд, но докато тече самият формат има конкурси", разказа Дилова пред Bulgaria ON AIR.

Вижте още във видео!

Коментари ( 0 )