Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Патриот: Парламентът става заложник на фиксацията на Корнелия Нинова

Седем месеца се занимаваме с това кой какво казал, а не с реалните проблеми на българина, категоричен е Красимир Богданов

16.11.2017 | 20:11 Редактор: Велислав Филипов
Патриот: Парламентът става заложник на фиксацията на Корнелия Нинова

"Седем месеца се занимаваме с това кой какво казал, а не с реалните проблеми на българския народ, а те са много ясни - ниските доходи, икономическият растеж и откриването на нови работни места. Постоянно опозицията измисля теми, по които търси скандал, и всява хаос в парламента. Всяко управление и всяка коалиция има проблеми и никога нещата не са перфектни. Парламентът става заложник на фиксацията на лидера на БСП Корнелия Нинова, което е недопустимо".

Това каза депутатът Красимир Богданов от "Обединени патриоти" в студиото на "Денят ON AIR" по повод скандалите, вихрещи се в парламента, и изгонването на Корнелия Нинова от заседание на Народното събрание вчера.

Според него ако опозицията продължи да не посещава заседанията на Народното събрание в по-дългосрочен аспект, определено няма да спечели. Все пак депутатът е категоричен, че управляващите не са притеснени относно скандалите, развихрили се в последните няколко дни.

"Доколкото знам Марешки ще подкрепи мнозинството, но въпреки това ГЕРБ и "Обединени патриоти" имат достатъчно гласове, за да отхвърлят предложението за оставката на председателят на Народното събрание Димитър Главчев", уточни още Богданов.

Той отбеляза, че във филма за оградата на границата на Елена Йончева са показани общоизвестни тайни и опитът да се спекулира с темата "корупция" е неуспешен.

"Средствата за оградата са изхарчени напълно целесъобразно. Всеки знае, че малки групи нелегални мигранти минават през границата. Сравнението на българската с гръцката ограда са напълно неоснователни заради множество фактори", каза още депутатът пред Bulgaria ON AIR.

По думите му управляващите се надяват това да е последният доклад на Европейския съюз, но в същото време гостът е категоричен, че не само България и Румъния трябва да бъдат подложени под мониторинг.