Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Ако имахме повече хора като Уолт Дисни, тогава бихме достигнали САЩ!

Най-големият фен на "Междузвездни войни" Даниел Георгиев разказа за сбъднатите си мечти с посещението на D23 Expo в Калифорния

28.07.2017 | 21:15 Редактор: Жанета Нейкова
Ако имахме повече хора като Уолт Дисни, тогава бихме достигнали САЩ!

Ако в България имахме повече хора с визията и плановото виждане за развитие като Уолт Дисни, тогава бихме достигнали успехите на САЩ! Това констатира най-големият фен на "Междузвездни войни" у нас, както и част от екипа на Bulgaria ON AIR, Даниел Георгиев в предаването "Денят ON AIR"

Георгиев наскоро посети D23 Expo на Дисни в Анахайм, Калифорния, където той стана свидетел на представянето на всички филми и поредици на най-голямата развлекателна компания в света. За телевизията той сподели изключителните моменти, които е преживял, като това да е сред първите, гледали официалния трейлър на "Avengers: Infinity War" - филмът, който излиза на големия екран догодина, както и първите няколко минути от новия "Цар Лъв". 

"Събитието се случи на затворени врати, като охраната изрично ни предупреди да си изключим телефоните и да ги приберем в непрозрачни торбички с цел да не се записва. Накрая на сцената се появиха някои от актьорите, които играят персонажи в поредицата "Avengers", като Робърт Дауни Джуниър и Крис Хемсуърт", разказа Георгиев за Bulgaria ON AIR.

Още от 90-те години Даниел се запалва по поредицата "Междузвездни войни" на американския режисьор Джордж Лукас, а през 2003 година той е окончателно запленен, след като започва да следи превъплъщението им в сериал по един от анимационните канали тогава.

"Филмите за "Междузвездни войни" претърпяха много промени от 1977 г. досега, особено под началството на "Дисни", отбеляза гостът.

Георгиев вижда опити за прохождане в сферата на киното у нас за по-качествени продукции, но отбеляза, че в България няма хора, които чак толкова добре да движат нещата напред, за да достигнем големите касови хитове на Запада.