Денят ON AIR

Задълбочени коментари и анализи с гости на живо.

Всеки делник, 19,00.

Водещи:
Владимир Сиркаров
Кузман Илиев

Филип Попов, БСП: Имаме готовност за управление!

Показахме не само, че сме опозиция, но и алтернатива, каза депутатът пред Bulgaria ON AIR
Публикувана:

Още по темата

 

Народният представител от БСП Филип Попов заяви, че партията има готовност за управление. В предаването "Денят ON AIR" той каза, че през този двугодишен мандат на ГЕРБ и техните коалиционни партньори, социалистите са показали не само, че са опозиция, но и алтернатива.

Депутатът настоя, че в периода до 2020 година България е трябвало да развие своята икономика, а не само "да се строят магистрали".

"Основният проблем в България е бедността. Имаме изготвена програма за развитие на България, за 5-6 отрасъла, в които държавата следва да инвестира, за да може да се създадат работни места", коментира Филип Попов в студиото на Владимир Сиркаров.

За това каква ще е тактиката на БСП на предстоящите избори, Филип Попов съобщи, че предлагат икономическа програма с държавни стимули за малкия и средния бизнес.

"Първата и основна задача на БСП в следващия парламент е да предложим смесена избирателна система. Чули сме това, което ни казаха 2 милиона и половина граждани на референдума. Това е доказателство за промяната, която настъпва в БСП. Не може да променим държавата, ако не сме се променили самите ние", посочи депутатът пред Bulgaria ON AIR.

Като първа промяна той определи предложението председателят на БСП да бъде избиран от членовете на партията, а не от делегати на конгреса.

За втора промяна Филип Попов посочи това тези, които са имали над 12 години стаж в парламента, да не бъдат издигани за кандидати за депутати от БСП, "защото искаме нови лица, млади хора."

Целия разговор вижте във видеото:

 

 

Коментари ( 2 )
 • 2

  tralala1955@abv.bg

  11 яну 2017 | 20:49

  П.П. Пропуснах - сключени вежди тип Гайтан-Веждю войвода. Как нямат една що-годе интелигентна физиономия!
 • 1

  tralala1955@abv.bg

  11 яну 2017 | 20:47

  Само колко е гнусен....комсомолски секретар, селски бек, самодоволна усмивка...