Сидеров: Искаме еднакви минимални пенсии и заплати в цяла Европа

Трябва да ни компенсират за щетите, които ни нанесе ЕС, каза лидерът на "Атака"

26.05.2019 | 10:53 Редактор: Бойко Димитров
Сидеров: Искаме еднакви минимални пенсии и заплати в цяла Европа

Гласувах за еднакви минимални пенсии и заплати в цяла Европа, кказа лидерът на "Атака" Волен Сидеров, след като пусна своя вот за евроизборите. Той също така допълни, че неговата партия иска анекс към договора с ЕС, според който България да получава повече пари от Съюза.

Сидеров бе категоричен, че неговите кандидати ще се борят и за падането на санкциите срещу Русия. Лидерът на "Атака" обяви, че хората от листата на партията са подписали декларации, че ще дават голяма част от заплатите си за благородни каузи.

"Гласувах за анекс към договора с Европейския съюз и повече пари за България. Никой досега не се е сетил за това. Искаме еднакви минимални пенсии и заплати в цяла Европа. Също така искаме да паднат санкциите срещу Русия. Това са трите ни каузи за които изпращаме страхотен боец в европарламента. Тези каузи ще работят за нас. Те са компенсации за щетите, които ни нанесе ЕС, откакто влязохме в Съюза. Само АЕЦ "Козлодуй" ни удари с няколко милиарда. Сега ние искаме да си върнем своето. Ще воюваме за това. Няма друг с такива смели и точни каузи като нас. Обикновено няма интерес към тези избори. Хората в България не виждат смисъл да изпращат депутати в Европа, където те да взимат огромни заплати. Само нашите кандидати подписаха декларации, че ще дарят голяма част от заплатите си за благородни каузи", заяви Сидеров.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК