Тате носи, мама меси: 70% от българските мъже живеят с родителите си до 32 години

Словакия, Италия, Гърция и Хърватия ни изперварват по този показател
Публикувана: От:

Още по темата

 

Близо 70% от българските мъже живеят при родителите си почти до 32-годишна възраст, показват данни на Евростат за 2018 г. Само Словакия, Италия, Гърция и Хърватия изперварват страната ни по този показател. 

В Европа над 35% от мъжете на възраст между 25 и 34 години все още живеят с родителите си, в сравнение с едва една пета от жените в същата възрастова група. 

От другата страна на класацията се нареждат Швеция, където младите хора се изнасят на 18 години и половина, следвани от Дания и Финландия. 

В почти всички държави членки младите жени обикновено напускат домакинството си по-рано от мъжете. Изключение е само Швеция, където средно дамите живеят един месец повече от мъжете при родителите си.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Коментари ( 2 )
 • 2

  moronic-masonic

  15 май 2019 | 14:43

  Вече нямам право да си регистрирам и ФБ даже за октритото ми говорене на истината, да не кажете после, че не съм ви казал за тия неща, до 2050-та обективната реалност на Космоса, която е мултиизмерна и квантова, и в нея богове не съществуват, следва да направи изфантазираната реалност на ограниченият в съзнанието триизмерен биологичен отпадък кретено-масоно капиталист на пихтия, както и на всички други неосъзнати триизмерни егоистични хора.
 • 1

  moronic-masonic

  15 май 2019 | 14:37

  До 2030-та разграбената отвсякъде за последните 30 години и разпадаща се кретено-масоно-милиционеро-мафиото-мутрено свинска *** ще остане един град смехономика, основно чуждестранни мултимилионни сателитни кретено-масонски компании, които изнасят печалбите си в чужбина и не плащат ДДС, останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и боклукчарник/бойкочарник, до 3 години балончето от заеми, субсидии и еврофондове, от което се облажиха малцина и което създаде изкуствен ръст на хартия в икономиката от епохалните 3% ще изпишика, до 2025-та малкия и средния бизнес на българите масово ще фалира, те няма как да може повече да издържат тази свинска тежест и безкрайни кражби и злоупотреби на върха и на дъното на държавата, както и да запълват всички дупки след тях, след десетина години пари за бюджет ще ги събирате на *** от техните поколения, бизнеси, дейности и предприятия работещи на светло в ромските махали, сиреч на *** от кура, както са основен електорат на всяка управляваща партия досега, така и ще са ви основна средна класа в бъдеще, особено важи за общините в провинцията, вие си мислите, че това е някакъв майтап. Следващите години на планетарни изменения дечицата и внучетата на цялата политическа *** на света, кретено-масоно прасешки елити и всички хора, които ги подкрепят да са живи и здрави, а де на пукнат преди тях, от моята уста на всички богове в ушите, особено на великият кретено-масонски архитект на вселената, едната от многото, в неговите! Малко след това и родителите им да са живи и здрави, и да не пукнат дано!