Румен Овчаров отива на съд за умишлена безстопанственост за 24 млн. лева

Пламен Стефанов и Анна Янева ще отговарят пред съда заедно с бившия енергиен министър
Публикувана: От:

Още по темата

 

Бившият министър на енергетиката Румен Овчаров отива на съд. Освен него за умишлена безстопанственост за над 24 млн.лв. ще отговарят и бившият изпълнителен директор на "Мини Бобов дол“ Пламен Стефанов, както и бившият зам.-министър Анна Янева. 

През март миналата година прокуратурата повдигна обвинение на Румен Овчаров, че не е упражнил достатъчно контрол и е причинил щети на "Мини Бобов дол" за близо 9 млн. лева. 

Делото обаче беше върнато за отстраняване на допуснати нарушения. Спецпрокуратура вече е събрала доказателства, че щетите са близо 3 пъти повече.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Коментари ( 3 )
 • 3

  Velichkov Yavor

  25 апр 2019 | 13:38

  Заради такива ограничени в съзнанието биологични отрепки като този кретено-масонски *** България до 2030-та ще остане един град смехономика, останалото ***, пари за бюджет ще ги събирате на *** от кура, особено общините в провинцията.
 • 2

  Velichkov Yavor

  25 апр 2019 | 13:36

  Следващите години на планетарни изменения дечицата и внучетата на цялата политическа *** на света, кретено-масоно прасешки елити и всички хора, които ги подкрепят да пукнат преди тях, от моята уста на всички богове в ушите, особено на великият кретено-масонски архитект на вселената, едната от многото, в неговите! Малко след това и родителите им да пукнат!
 • 1

  Velichkov Yavor

  25 апр 2019 | 13:31

  Само за Бобов дол ли? Кретено-масона е мултимилионер, докато на нас тока ни спира почти всеки ден по няколко пъти от над 20 години, докато и той беше министър, следващите години да си погребат децата, въобще не ме интересува дали ще ги осъдят, това е единственото наказание, което заслужават, няма кой да ги храни и в затвора, не че някой от тях някога ще влезе, кретено-масон на кретено-масон око не вади, тц, да измират най-добре, от моята уста на всички богове в ушите, особено на великият кретено-масонски архитект на вселени в неговите, чуваш ли, Луцифер, хаха, усещаш ли вибрацията зад думите и емоциите ми?! До 2050-та на пихтия, етаж по етаж като кули близнаци в добре организиран фалшив терористичен атентат в Ню Йорк от 2001-ва, предстои да измирате заедно с целите ви семейства.