Човек загина след срутване на стена от бивше военно поделение

Инцидентът е станал около 18:30 часа днес в Хасково, а вероятната причина е силният вятър
Публикувана: От:

Още по темата

 

Човек загина, след като стена на бивше военно поделение в Хасково падна. Най-вероятната причина за срутването е силният вятър. Тепърва предстои да се установи самоличността на загиналия.

Инцидентът се е случил около 18:30 часа днес. Загиналият се е движел по тротоара, когато стената пада върху него и го убива на място. Предполага се, че тя се е срутила заради разразилия се силен вятър. 

Бившото танково поделение е собственост на Министерството на отбраната. Това не е първият инцидент, който се случва, след като се руши стена на военния имот. Тя е трябвало отдавна да бъде премахната, коментира бившият военен Никола Колев, който има 22 години служба, част от които и в това поделение.

"Тази ограда я познавам от 20 години, стои в едно и също положение, никакви мерки не се взимат да се обезопаси, да има контрол, охрана. За тези 20 години, ако по 20 тухли бяха свалени на година, сега нямаше да има този инцидент", допълни Колев.

На мястото пристигнаха пожарникари, които обезопасиха района. Улицата е отцепена от полиция и следствените действия продължават.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Коментари ( 1 )
  • 1

    Velichkov Yavor

    20 апр 2019 | 11:52

    Следващите години на планетарни изменения дечицата и внучетата на цялата политическа *** на света, кретено-масоно прасешки елити и всички хора, които ги подкрепят да пукнат преди тях, от моята уста на всички богове в ушите, особено на великият кретено-масонски архитект на вселената, едната от многото, в неговите! Малко след това и родителите им да пукнат!