Александър Манолев подаде оставка, Борисов я прие

Зам.-министърът твърди: Няма нищо срещу мен, сигурен съм!
Публикувана: От:

Поредна оставка в кабинета "Борисов 3" заради имотите на властта. Този път с поста си се разделя досегашният заместник-министър на икономиката Александър Манолев.

Още по темата

 

Оставката му е приета.

Като мотив за решението си Манолев изтъква започналата проверка на Върховната касационна прокуратура по повод медийни публикации и желанието му това по никакъв начин да не засяга работата на правителството. Публикациите свързват името му със злоупотреби с европари.

Друг аргумент, посочен от Манолев, е солидарността с колегите му, които са спазили моралния стандарт в управлението и са напуснали постовете си само заради съмнения, съобщиха от правителствената пресслужба.

"Сигурен съм, че в документите няма нищо срещу мен, но не мога да подложа семейството си отново на това. Благодаря за доверието. Решението ми е лично", допълва още Александър Манолев.

През есента на миналата година пък той не стана министър на транспорта на мястото на Ивайло Московски заради твърдения, че е бил подсъдим за катастрофа с причинена телесна повреда през 2012 г., както и че имал странни бизнес съдружия.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Коментари ( 0 )