Заради лошото време: И влаковете се движат с огромни закъснения

Сутринта бе преустановено движението между гарите Реброво и Своге
Публикувана: От:

Заради лошото време и влаковете се движат с огромни закъснения. Зрители на Bulgaria ON AIR изпратиха кадри от информационното табло на Централната гара в София. На тях се вижда, че някои от влаковете се движат със закъснение от по 290 минути.

Още по темата

 

От 04.10 ч.до 06.57 ч. тази сутрин беше преустановено движението на влаковете в участъка между гарите Реброво и Своге. Причината - престояването на локомотив не "БДЖ - Товарни превози" ЕООД, който при преминаването си в участъка между двете гари счупил работния токоснемател, съобщиха от пресцентъра на БДЖ.

Извършен е оглед на контактната мрежа и движението на влаковете в участъка е възстановено. И към момента обаче преминаващите през участъка влакове се движат със закъснение. Най-засегнати са нощната композиция от Варна за София и ранните влакове Мездра - София, Лакатник - София, както и София - Лакатник.

От БДЖ призовават пътниците да следят индормацията за движението на влаковете от електронните табна на официалния сайт на БДЖ (www.bdz.bg) или да се обръщат към служителите на гишетата "Информация", както и на националния информационен телефон 0700 10 200.

Харесайте ни във Facebook ТУК.

Коментари ( 0 )