Борисов пред 2000 съпартийци: Ако не ви светне червена лампичка, ще ви светна синя

ГЕРБ организира национална предизборна среща в НДК
Публикувана: От:

Националната предизборна среща свика ГЕРБ в зала 3 на НДК. В срещата участват около 2000 души, сред които народни представители, евродепутати, членове на областните и общинските ръководства на партията, кметове и представители на Общински съвети, както и министрите от квотата на ГЕРБ.

Още по темата

 

По време на националната предизборна среща ще бъде представена пълната хронограма на всички събития на партията до края на 2019 година. Ще бъде представена и инициативата за провеждане на граждански диалози в цялата страна под мотото "Европа в нашия дом".

Националният предизборен щаб на ГЕРБ вече прие и утвърди указанията за сформиране и структуриране на областни и общински предизборни щабове за предстоящите европейски и местни избори.

Започват и общински събрания в цялата страна, на които ще бъдат номинирани кандидати за членове на Европейския парламент от ГЕРБ, а изборът ще стане съгласно приетите от ръководния орган на партията критерии. Всички събрания за номинации трябва да приключат до 20 февруари 2019 г.

За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

Коментари ( 0 )