След наръгване: Почина бабата на агресора от столичния "Христо Ботев"

Все още избликът на насилие остава необяснен – разпитите продължават

14.12.2018 | 13:03 Редактор: Иван Берберов
След наръгване: Почина бабата на агресора от столичния

Вчера около 19:00 ч. млад мъж на 24 години нападна и намушка с нож баба си, майка си и малката си сестричка. Инцидентът станал в столичния квартал "Христо Ботев". Трите пострадали бяха откарани в болница, но възрастната жена почина. Младият мъж на име Силвестър се барикадира в дома си снощи. След като се опита да посегне на здравето си, полицията разби барикадата, а той бе откаран в болница. 

Приятелите, съседите и познатите на Силвестър го определят като трудолюбиво и спокойно момче, което се е грижело за семейството си. По тяхна информация момчето било нападнато преди 2 седмици пред дома си. Оттогава се отключили психически проблеми, които лекарите преценили, че трябва да се потискат с медикаменти. 

Уви, Силвестър отказвал да си пие лекарствата. Но заедно с това, съседите споделиха пред екипа на Bulgaria ON AIR, той нито пиел алкохол, нито пушел цигари. Някои хора се съмняват дали не е взимал наркотици, но това все още е непотвърдена информация. Избликът на агресия остава необяснен на този етап. Разпитите на свидетелите и процесуално-следствените действия продължават.