"Софийска вода" готви ремонти за понеделник - някои части остават на сухо

Ако строителните дейности продължат повече от 12 часа, дружеството ще осигури водоноска

14.10.2018 | 12:20 Редактор: Иван Берберов

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 15 октомври. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с ремонт на уличен водопровод на ул. "Цанко Церковски" кв. "Михайлово" гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. "Александър Стамболийски" от ул. "Христо Смирненски" до ул. "Никола Й. Вапцаров", ул. "Георги Бенковски", ул. "Захарий Стоянов" , ул. "Персенк" и ул. "Майор Коста Паница" от ул. "Княз Борис I" до ул. "Персенк" , ул. "Родина" и ул. "Христо Ясенов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: Площадът в кв. "Михайлово".

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Майстор Миленко Радомирец" кв. "Манастирски ливади" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. "Майстор Миленко Радомирец" от ул. "Родопски извор" до бул. "Братя Бъкстон".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Майстор Миленко Радомирец " ъгъла с ул. "Майстор Димитър Софиянлията".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Отец Паисий" с. Казичене , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Троянов път", ул. "Освобождение", ул. "Отец Паисий", ул. "Христо Попбожилов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Освобождение " ъгъла с ул. "Отец Паисий".

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. "Теменуга" кв. "Симеоново" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Поглед" от ул. "Здравец" до ул. "Теменуга" и ул. "Теменуга", предаде Dnes.bg.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Погледец " ъгъла с ул. "Теменуга".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.